Selasa, 02 November 2021

Tzancă Uraganu

Reacția lui Tzancă Uraganu la auzul zvonului cum că este în comă internat în Germania În urmă cu mai puțin de o oră Tzancă Uraganu a decis să răspundă zvonurilor care umplă în presă și să infirme informațiile false care s-au scris despre el. Toată lumea se mai bate în casă mă refer Zilele trecute au ieșit la iveală imagini de coșmar cu Lambada mama fiicei lui Tzancă Uraganu.


Youtube Youtube Character

Videoclipuri teamvideclipuri_team CanCanVedetecancanvedete Tzancă Uraganutzzzancauraganu Tzancă Uraganutzzzancauraganu Hiturile României muzicatiktokro.

Tzancă Uraganu. Acesta a vorbit despre starea de sănătate a manelistului. 1 day agoTzancă Uraganu a ajuns la spital după ce foștii săi cumnați l-au bătut în plină stradă iar fratele lui a făcut primele declarații după acest incident. De altfel totul a pornit de la o dedicaţie.

Tzancă Uraganu - bătut în Germania. Descoperă videoclipuri scurte pe tema Tzancă Uraganu pe TikTok. Cântărețul alături de câțiva apropiați de-ai lui s.

Imagini dramatice cu celebrul manelist FOTO La scurt timp după ce s-a viralizat un filmuleț cu Lambada mama fiicei lui Tzancă Uraganu întinsă pe jos într-o baltă deCitește articolul. Tzancă Uraganu probleme cu clanul Duduianu. Celebrul manelist a recunoscut totul.

Zancauraganu tzancauraganu tzanca_uraganu. Tzancă Uraganu nu are afaceri dar face bani din muzică. Cântărețul a fost agresat de foștii cumnați în Germania.

Cum a ajuns Gigi Becali să fie amendat de CNCD. 23 hours agoTzancă Uraganu a fost atacat de patru indivizi l-au agresat fizic înarmați cu telescoape. Măcel la o petrecere cu manele.

Urmărește conținut popular de la următorii creatori. Fratele manelistului Miraj Tzunami a vorbit despre cum a fost agresat acesta de foștii săi cumnați. Explore the latest videos from hashtags.

S-a împăcat cu fratele său Miraj. 1 hour agoTzancă Uraganu a fost bătut și a ajuns la spital în urmă cu două zile. 16 hours agoTzancă Uraganu a scăpat ca prin urechile acului.

Manelistul a intrat într-un conflict cu mai mulți indivizi și a fost agresat în plină stradă. Tzancă Uraganu a reacționat imediat și a postat clipuri video cu cele două fete în ipostaze intime destul de apropiate una de cealaltă. Frații fostei soții Lambada i-au pus gând rău lui Tzancă Uraganu.

Watch popular content from the following creators. Explorează cele mai recente videoclipuri din hashtaguri. 205k Followers 1242 Following 397 Posts - See Instagram photos and videos from Tzanca Uraganu tzanca__uraganu.

Înainte de tragicul episod Tzancă și iubita sa s-au filmat lângă. Aşa se laudă cu palatul de aproape 500000 de euro de la Ploieşti plin cu lucruri extrem de valoroase suflate şi poleite cu aur. Tzancă Uraganutzzzancauraganu Ysanaisssss2 Tzancă Uraganutzzzancauraganu Tzancă Uraganutzzzancauraganu Tzancă Uraganutzzzancauraganu.

Aceasta ar fi fost bătută de fostul partener și lăsată să se chinuie într-o baltă de sânge. Aceștia l-au bătut cu telescoapele împreună cu mai mulți bărbați mascați dar iată că manelistul a avut noroc. Tzancă Uraganu declarații în exclusivitate pentru Știrile Kanal D.

19 hours agoFratele lui Tzancă Uraganu Miraj Tzunami a afirmat că manelistul a fost atacat de către foștii cumnați. Tzancă Uraganu și Marymar sunt tot timpul împreună. Am fost chemat de Poliția Capitalei Andrei Velcu cunoscut drept Tzancă Uraganu a fost implicat în tot mai multe scandaluri TV.

Frații Lambadei l-ar fi bătut cu telescoapele împreună cu mai mulți bărbați mascați. Cei doi fac TikTok-uri live-uri și îi bucură pe cei din jur cu dragostea lor. 1 hour agoTzancă Uraganu a făcut primele declarații după ce a fost bătut de frații Lambadei mama copiilor săi în Germania.

Cântărețul susține că este într-o formă bună și neagă agresiunea despre care a vorbit fratele său. Are o mulţime de maşini de lux şi parcul său auto este într-o continuă expansiune. Captură Tiktok Manelistul a explicat pas cu pas cum s-a întâmplat totul.

Instagram L-au lovit în zona capului la ochi cu niște telescoape. Deși s-a scris că este în comă într-un spital din Germania acesta a avut nevoie doar de îngrijiri medicale. Andrei Velcu zis Tzancă Uraganu este cel care a făcut public scandalul enervat fiind de pericolele la care sunt supuşi interpreţii din cauza orgoliilor celor care dau dedicaţii.

Discover short videos related to zancauraganu on TikTok. A ieșit din spital. Acum fratele lui Tzancă Uraganu a scos o melodie alături.

Tzancă Uraganu a venit cu vestea cea mare în Săptămâna Patimilor. Tzancă Uraganu stă pe un munte de bani. Conform lui Miraj Tzancă se simte mai bine și urmează să se externeze în curând și să revină acasă.

Victima s-a ales cu răni serioase și are fața tumefiată după cum arată imaginile publicate de siteul spynewsro. Tzancă Uraganu a fost bătut cu bestialitate. Se pare că acesta a fost atacat în timp ce se pregătea.


Youtube Youtube Incoming Call Screenshot Movie Posters


Pin On Salvările Mele


Tzanca Uraganu Antante Oficial Video 2016 Youtube Big Men Men Online Man


Tzanca Uraganu Manca Ti As Hazu Videoclip Oficial Hit Youtube One Shoulder Formal Dress Formal Dresses Fashion


Tzanca Uraganu Noaptea Golanii Nou Cantec Video Oficial Muzica Videoclipuri Muzicale Noi și Vechi Sursa Youtube Com Ofi Old Video Music Videos Good Music


Tzanca Uraganu Ne Ar Sta Bine Oficial Video Youtube Youtube Mens Sunglasses Video


Tzanca Uraganu Cand Ai Nume De Boier Oficial Video 2016 Movies Movie Posters Music


Pin On Citate


Pin On Rumania


Tzanca Uraganu Inima De Leu Videoclip Oficial Youtube New Video Song Tzanca Uraganu Inima De Leu Videoclip Oficial In 2021 Couple Photos Music Photo


Qfmjh3ch1kbftm


Tzanca Uraganu Antante Oficial Video 2016 Tzanca Uraganul Pknight Video Men Online Big Men


Tzanca Uraganu Si Morgana Ah Ce M Ai Manca


Pin Di Lyrics Rp Rss


Pin En Uraganu


Youtube Youtube Daniel Fashion


Youtube Youtube Development Concert


Pin On Manele


Pin On Uraganu

Tidak ada komentar:

Posting Komentar